Nganyari pungkasan: Januari 2023

Welcome kanggo www.hostooster.com.

Katentuan layanan ing ngisor iki ("Katentuan Layanan"), ngatur akses menyang lan nggunakake situs web HostRooster lan aplikasi seluler, kalebu isi, fungsi lan layanan sing ditawakake utawa liwat www.hostooster.com utawa aplikasi seluler HostRooster ("Situs") dening HOSTROOSTER LTD Company nomer 11859241 Correspondence alamat 79 Colthurst Crescent, Finsbury Park, Finsbury Park, London, Inggris, N4 2FF lan anak perusahaan, minangka ditrapake. HostRooster Ltd. lan anak perusahaan kasebut sacara kolektif diarani minangka "HostRooster" "kita" utawa "kita" lan "sampeyan" utawa "pangguna" tegese sampeyan minangka pangguna Situs.

Mangga dideleng ing Katentuan Pangginaan supados langkung Service sak tenane sadurunge nggunakake situs web kita. Kanthi nggunakake Situs, mbukak akun, utawa ngeklik kanggo nampa utawa setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Service nalika pilihan iki kasedhiya kanggo sampeyan, sampeyan nampa lan setuju, kanggo sampeyan dhewe utawa atas jenenge juragan utawa entitas liyane (yen ditrapake), supaya kaiket lan netepi Ketentuan Layanan lan Ketentuan Pembayaran HostRooster iki, sing ana ing kene ("Sarat Pembayaran"), sing digabungake ing kene kanthi referensi. Sampeyan uga konfirmasi sing wis maca lan ngerti kita Kebijakan Statement. Yen sampeyan ora setuju karo Katentuan Layanan iki utawa Pranyatan Privasi, sampeyan ora diijini ngakses utawa nggunakake Situs. Mangga deleng artikel sing ditunjuk ing kaca iki kanggo informasi luwih lengkap babagan aktivitas lan peraturan panggunaan Situs.

Situs iki ditawakake lan kasedhiya kanggo pangguna sing paling sethithik 18 taun umur lan umur legal kanggo mbentuk kontrak naleni. Yen sampeyan ana ing sangisore 18 lan paling sethithik 13 taun, sampeyan mung diidini nggunakake Situs liwat akun sing diduweni dening wong tuwa utawa wali sah kanthi ijin sing cocog. Yen sampeyan ana ing sangisore 13, sampeyan ora diidini nggunakake Situs utawa layanan HostRooster. Kanthi nggunakake Situs, sampeyan makili lan njamin yen sampeyan nyukupi kabeh syarat eligibility kasebut. Yen sampeyan ora nyukupi kabeh syarat kasebut, sampeyan ora kudu ngakses utawa nggunakake Situs kasebut

Tim Dhukungan Pelanggan kasedhiya saka 9 am nganti 5 pm (GMT-5) yen sampeyan duwe pitakon babagan Situs utawa Katentuan Layanan. Hubungi tim Dhukungan Pelanggan bisa ditindakake kanthi ngirim a njaluk kene.

Basa asli Katentuan Layanan iki, uga kabeh teks liyane ing saindhenging Situs, yaiku Inggris. HostRooster ndadekake terjemahan iki kasedhiya mung kanggo penak. Yen ana konflik antarane versi Inggris asli lan terjemahan apa wae, versi Inggris bakal menang.

  • Katentuan Pangguna
    Pembeli minangka pangguna sing tuku layanan ing HostRooster.
  • Akun Bisnis minangka akun Pembeli kolaboratif, digawe liwat HostRooster Business, kaya sing rinci babagan Katentuan Layanan Bisnis HostRooster (kasedhiya ing kene).
  • Anggota Tim Akun Bisnis utawa Anggota Tim yaiku pangguna sing diundang utawa nggunakake Akun Bisnis.
  • Penawaran Khusus minangka usulan eksklusif sing bisa digawe Penjual kanggo nanggepi syarat tartamtu saka Pembeli.
  • Pesenan Kustom yaiku panjaluk sing ditindakake dening Pembeli kanggo nampa Penawaran Khusus saka Penjual.
  • Ekstra Proyek minangka layanan tambahan sing ditawakake ing ndhuwur Proyek Penjual kanthi rega tambahan sing ditetepake dening Penjual.
  • Paket Proyek ngidini Penjual nawakake layanan ing macem-macem format lan rega. Paket bisa kalebu upgrade, sing ngidini Penjual menehi rega layanan kanthi rega dhasar luwih saka $5.​
  • Halaman Proyek ing ngendi Penjual bisa njlèntrèhaké Proyek lan syarat Proyek, lan Panuku bisa tuku Proyek lan nggawe pesenan.
  • Proyek / Proyek minangka layanan sing ditawakake ing HostRooster.
  • Halaman Pesenan yaiku para Pembeli lan Penjual komunikasi karo siji liyane babagan proyek sing dipesen.
  • Pesenan minangka perjanjian resmi antarane Pembeli lan Penjual sawise tuku digawe saka Halaman Proyek Penjual.

Ringkesan (istilah utama, kanthi ringkes)
Ing HostRooster, mung pangguna karo akun kadhaptar diijini tuku lan adol barang. Ora ana biaya sing ana gandhengane karo registrasi. Nalika nggawe akun, sampeyan setuju kanggo nyedhiyani kita karo informasi sing akurat, lengkap lan tetep gaul. Sampeyan uga setuju yen sampeyan ora bakal nggawe akun kanthi tujuan kanggo ngapusi utawa ngapusi wong liya. Sampeyan tanggung jawab kanggo kabeh lan kabeh kegiatan sing kedadeyan ing akun sampeyan, uga kanggo njaga rahasia lan keamanan tembung sandhi ing sawayah-wayah. Babagan akun sampeyan, kita ora bisa tanggung jawab kanggo tumindak utawa ngilangi ing sisih sampeyan.

  • Proyek ing HostRooster bisa ditawakake kanthi rega wiwitan $5. Sawetara Proyek ditawakake kanthi rega dhasar luwih saka $5 sing ditemtokake dening Penjual.
  • Para panuku mbayar HostRooster luwih dhisik kanggo nggawe pesenan.
  • Pesenan dituku liwat tombol Pesenan sing ditemokake ing kaca Proyek Penjual utawa liwat Penawaran Khusus.
  • Penjual kudu nepaki pesenan, lan ora bisa mbatalake pesenan kanthi rutin utawa tanpa sabab. Mbatalake pesenan bakal mengaruhi reputasi lan status Penjual.
  • Penjual entuk status akun (Tingkat) adhedhasar kinerja lan reputasi. Tingkat lanjut menehi keuntungan sing nduweni, kalebu nawakake layanan kanthi rega sing luwih dhuwur liwat Job Extras, utawa ngedol Proyek kanthi pirang-pirang.
  • Pangguna bisa uga ora nawarake utawa nampa pembayaran nggunakake cara apa wae kajaba pesenan liwat HostRooster.com.
  • Nalika tuku Proyek, Pembeli diwenehi kabeh hak kanggo karya sing dikirim, kajaba ditemtokake dening Penjual ing kaca Proyek.
  • HostRooster nduweni hak nggunakake kabeh karya sing dikirim lan Desain Logo sing dikirim kanggo tujuan marketing lan promosi HostRooster.


We Care babagan privasi sampeyan. Sampeyan bisa maca kita Kebijakan Privasi kene.


Pangguna kudu netepi HostRooster Standar Komunitas, yaiku sakumpulan aturan lan pedoman prilaku, sing ditrapake kanggo komunitas HostRooster lan pasar saliyane Katentuan Layanan iki, kaya sing dianyari saka wektu kanggo wektu.


ebay
Dasar

Penjual nggawe Proyek ing HostRooster supaya para Pembeli tuku layanane. Penjual uga bisa nawakake Penawaran Khusus kanggo Para Pembeli saliyane Proyek.


Saben Proyek sing sampeyan adol lan kasil rampung, akreditasi akun sampeyan kanthi revenue padha karo 80% saka jumlah tuku.
HostRooster akreditasi Penjual sawise pesenan rampung. Deleng bagean "Pesenan" ing ngisor iki kanggo definisi pesenan sing wis rampung.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan nampa pembayaran, ragad lan pajak ndeleng Katentuan Pembayaran.


Rating Penjual diitung adhedhasar ulasan pesenan sing dikirim dening Pembeli utawa Anggota Tim Akun Bisnis. Rating dhuwur ngidini Penjual entuk tingkat Penjual sing luwih maju (ndeleng Tingkat ing ngisor iki). Ing kasus tartamtu, rating sing sithik banget bisa nyebabake penundaan akun Penjual.


Kanggo masalah keamanan, HostRooster bisa sementara mateni kemampuan Penjual kanggo mbatalake revenue kanggo nyegah kegiatan penipuan utawa ilegal. Iki bisa uga amarga masalah keamanan, prilaku sing ora bener sing dilapurake dening pangguna liyane, utawa nggandhengake pirang-pirang akun HostRooster karo panyedhiya penarikan siji.


Penjual tanggung jawab kanggo entuk kabijakan asuransi tanggung jawab umum kanthi jumlah jangkoan sing cukup kanggo nutupi kabeh risiko sing ana gandhengane karo kinerja layanan kasebut.

Jobs
Bakul diijini ngirim jumlah pilih saka Jobs aktif adhedhasar status Level sing.
7 Proyek kanggo Bakul tanpa status Level.
10 Proyek kanggo Level 1 Bakul.
20 Proyek kanggo Level 2 Bakul.
30 Proyek kanggo Top Rated Sellers.


Proyek sing digawe ing HostRooster yaiku Konten Generasi Pengguna.
Proyek lan / utawa pangguna bisa dibusak dening HostRooster saka Situs amarga nglanggar Katentuan Layanan lan / utawa Standar Komunitas kita, sing bisa uga kalebu (nanging ora diwatesi) pelanggaran lan / utawa materi ing ngisor iki:


Layanan Ilegal utawa Fraudulent


Pelanggaran Hak Cipta, Pelanggaran Merek Dagang, lan nglanggar syarat layanan pihak katelu dilaporake liwat kita Kabijakan Klaim Kekayaan Intelektual ditemokake ing kene

  • Layanan berorientasi dewasa, Pornografi, Ora Cocok/Saru
  • Salinan sing disengaja saka Proyek
  • Spam, omong kosong, utawa Pekerjaan kasar utawa ngapusi
  • Proyek mblusukake kanggo Buyers utawa liyane
  • Adol maneh barang sing diatur
  • Nawakake nyiapake karya akademik atas jenenge Buyers
  • Jobs kualitas banget kurang
  • Ningkatake Proyek HostRooster lan/utawa HostRooster liwat kegiatan sing dilarang dening hukum, peraturan, lan/utawa syarat layanan pihak katelu, uga liwat kegiatan marketing sing mengaruhi hubungan kita karo pangguna utawa mitra.
  • Proyek sing dibusak kanggo Pelanggaran kasebut ing ndhuwur, bisa nyebabake penundaan akun Bakul.
  • Proyek sing dibusak amarga nglanggar ora layak dibalèkaké utawa diowahi.
  • Proyek bisa dicopot saka fitur Panelusuran amarga kinerja sing ora apik lan/utawa salah pangguna.
  • Proyek bisa uga kalebu URL situs web sing wis disetujoni sing ana ing kothak deskripsi proyek lan syarat. Proyek sing ngemot situs web sing promosi konten, sing nglanggar Ketentuan Layanan HostRooster lan/utawa Standar Komunitas, bakal dibusak.
  • Proyek kudu duwe gambar Proyek sing cocog karo layanan sing ditawakake. Opsi kanggo ngunggah rong gambar Proyek tambahan kasedhiya kanggo kabeh Penjual. Penjual kudu menehi kualitas layanan sing padha kaya sing ditampilake ing gambar Proyek. Pangiriman bola-bali sing ora cocog karo kualitas sing ditampilake ing gambar Proyek bisa nyebabake akun Penjual ilang status Penjual utawa dadi cacat permanen.
  • Proyek bisa ngemot Video Proyek sing disetujoni sing diunggah liwat alat manajemen Proyek sing kasedhiya ing HostRooster.
  • Pranyatan ing Kaca Proyek sing ngrusak utawa nglanggar Ketentuan Layanan iki dilarang.
  • Proyek sing Layak ing Kategori sing dipilih bisa nyiyapake Paket Proyek kanggo nawakake layanan ing format terstruktur kanthi macem-macem titik rega kanggo Proyek sing dipilih.
  • Kategori tartamtu mung kasedhiya kanggo Penjual Pro kanggo nggawe Proyek. Yen sampeyan dudu Penjual Pro, nggawe Proyek kanggo layanan sing kasedhiya kanggo Pro mung bisa nyebabake proyek sampeyan dibusak.


Tambahan Proyek
Ekstra Proyek minangka layanan tambahan sing ditawakake ing ndhuwur Proyek Penjual kanthi rega tambahan sing ditetepake dening Penjual.
Ekstra Proyek bisa uga dicopot amarga nglanggar Katentuan Layanan lan/utawa Standar Komunitas. Kanggo syarat tartamtu, deleng bagean Proyek ing ndhuwur kanggo dhaptar layanan sing nglanggar Katentuan Layanan. Proyek kudu dicopot amarga pelanggaran sing ditemokake ing Tambahan Proyek.


Jumlah Tambahan Proyek, kang bisa ditawakake, lan rega kanggo saben Tambahan Proyek, adhedhasar Panjenengan Tingkat Penjual.


Layanan sing ditawakake liwat Job Extras kudu ana gandhengane karo layanan dhasar lan bagean saka kiriman ing Pesenan.
Job Extras bisa nyakup macem-macem kategori layanan sing dadi komponen kanggo layanan sing dikirim kanthi kualitas sing luwih dhuwur.
Penjual duwe pilihan kanggo ngluwihi durasi Pesenan kanggo saben Ekstra Proyek sing ditambahake menyang Pesenan. Iki kanggo nutupi wektu sing dibutuhake kanggo ngrampungake layanan ekstra.


Tataran
HostRooster kabeh babagan mbantu Penjual nggunakake katrampilan. Kita ngupaya nguatake Penjual sing paling apik kanthi alat sing migunani kanggo ngembangake bisnis. Penjual sing nandur modal ing promosi diri bisa entuk kepuasan pelanggan sing luwih gedhe. Lan, yen ngirim wektu lan njaga kualitas lan rating sing dhuwur, HostRooster bisa menehi ganjaran kanthi status anyar, kesempatan khusus, keuntungan, lan alat sing kasedhiya.

Penjual HostRooster bisa entuk Tingkat akun adhedhasar kegiatan, kinerja, lan reputasi. Kriteria kemajuan bisa ditemokake ing kene.


Kemajuan ing Tingkat dianyari sacara periodik dening sistem otomatis.


Tingkat saiki sing bisa ditindakake Penjual yaiku Level 1, 2, lan Top Rated.


Penjual sing ora bisa njaga layanan sing bermutu, ngalami penurunan rating sing abot, utawa mandheg ngirim wektu kanthi resiko bakal kelangan status Penjual lan keuntungan sing ana. Contone, telat pangiriman, bebaya kanggo akun Penjual, lan pembatalan bisa nimbulaké Bakul pindhah menyang Level beda.


Tingkat lanjut menehi keuntungan tambahan sing nduweni, kalebu nawakake Proyek kanthi rega sing luwih dhuwur liwat Job Extras, utawa ngedol Proyek kanthi kaping pirang-pirang.


Top Rated bakul
Penjual Top Rated dipilih kanthi manual dening editor HostRooster liwat proses review sing terus-terusan adhedhasar senioritas, volume dodolan, rating sing dhuwur banget, perawatan pelanggan sing luar biasa, tingkat penyelesaian pesenan dhuwur, lan kepemimpinan komunitas. Top Rated Sellers entuk akses menyang fitur luwih ekstensif saka tingkat sadurungé, kalebu akses eksklusif kanggo fitur beta lan support VIP.
Kelayakan Top Rated terus dievaluasi dening HostRooster kanggo mesthekake yen standar kualitas lan pangarepan saka pilihan Top Rated tetep. HostRooster nahan hak kanggo ngganti status Penjual Top Rated ing cahya saka evaluasi kuwi. Kajaba iku, Penjual Paling Dirating sing ora bisa njaga layanan kanthi kualitas dhuwur amarga penurunan rating sing abot, mandheg ngirim kanthi tepat wektu, tingkat pembatalan sing luwih dhuwur, utawa nglanggar Katentuan Layanan lan/utawa Standar Komunitas kita, uga duwe risiko kelangan status Rangking Teratas. lan keuntungan sing teka karo.


Penjual Pro
Penjual Pro minangka profesional sing wis diverifikasi sing ngalami proses vetting dening editor HostRooster. Nglamar HostRooster Pro mbukak kanggo kabeh wong: freelancer profesional sing anyar kanggo HostRooster, uga Penjual HostRooster sing ana.
Kelayakan Pro Sellers terus dievaluasi dening HostRooster kanggo mesthekake yen standar kualitas lan pangarepan saka pilihan Pro Seller tetep. HostRooster nahan hak kanggo ngganti status Penjual Pro ing cahya saka evaluasi kuwi. Kajaba iku, Penjual Pro sing ora bisa njaga layanan kanthi kualitas dhuwur amarga penurunan rating sing abot, mandheg ngirim kanthi tepat wektu, nambah tarif pembatalan utawa nglanggar Katentuan Layanan, uga duwe risiko kelangan status Pro lan keuntungan sing ana.

Fitur Bakul
Penjual HostRooster duwe akses menyang sawetara fitur eksklusif sing mbantu ngatur cara layanan bisa ditawakake.

Penawaran khusus
Penjual uga bisa ngirim Penawaran Khusus kanggo ngrampungake syarat tartamtu saka Pembeli.
Penawaran Khusus ditetepake dening Penjual kanthi katrangan sing tepat babagan layanan, rega lan wektu sing diarepake kanggo ngirim layanan kasebut.
Custom Offers dikirim saka kaca obrolan.


Layanan sing diwenehake liwat Penawaran Khusus bisa uga ora nglanggar Katentuan Layanan lan / utawa Standar Komunitas HostRooster.


Pengiriman Barang Fisik
Sawetara layanan ing HostRooster dikirim kanthi fisik (seni lan kerajinan, barang sing bisa diklumpukake, lsp). Kanggo jinis Proyek iki, Penjual bisa mutusake kanggo nemtokake faktor rega pengiriman.

  • Proyek sing kalebu faktor rega pengiriman kudu ngirim kiriman fisik menyang Pembeli.
  • Biaya pengiriman sing ditambahake menyang Proyek mung cocog karo biaya sing dibutuhake Penjual kanggo ngirim barang fisik menyang Pembeli.
  • Penting: Para panuku sing tuku Proyek sing mbutuhake pangiriman fisik, bakal dijaluk menehi alamat pengiriman.
  • Penjual tanggung jawab kanggo kabeh pengaturan pengiriman nalika Pembeli menehi alamat pengiriman.
  • HostRooster ora nangani utawa njamin pengiriman, nelusuri, kualitas, lan kondisi barang utawa pangiriman lan ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo kerusakan utawa masalah liyane amarga pengiriman. Nomer nelusuri minangka cara sing apik kanggo ngindhari perselisihan sing ana gandhengane karo pengiriman. We kudu ngetik nomer nelusuri yen kasedhiya ing Order Page nalika ngirim karya.


Tukang tuku
Dasar

Sampeyan bisa uga ora nawakake pembayaran langsung menyang Penjual nggunakake sistem pembayaran ing njaba platform HostRooster.
HostRooster nduweni hak kanggo nggunakake kabeh karya sing dikirim menyang publik kanggo tujuan marketing lan promosi HostRooster.
Para panuku bisa njaluk layanan tartamtu saka fitur Kirim Panjaluk. Layanan sing dijaluk ing HostRooster kudu dadi layanan sing diidini ing HostRooster. Mangga klik kene kanggo pedoman layanan disetujoni. Pangguna kudu nolak nggunakake fitur Kirim Panjaluk kanggo maksud apa wae kajaba nggoleki layanan ing HostRooster.


purchasing
Mangga deleng Ketentuan Pembayaran kanggo nggawe Pembayaran liwat platform HostRooster lan sinau babagan biaya lan pajak.
Kajaba iku, Pembeli bisa njaluk Pesenan Khusus sing ngrampungake syarat Pembeli khusus, lan nampa Penawaran Khusus saka Penjual liwat situs kasebut. Sampeyan bisa uga ora nawakake Sellers kanggo mbayar, utawa nggawe pembayaran nggunakake sembarang cara liyane saka liwat situs HostRooster.com. Yen sampeyan dijaluk nggunakake cara pembayaran alternatif, laporake langsung menyang Dhukungan Pelanggan ing kene.


pESENAN
Dasar

Sawise pembayaran dikonfirmasi, pesenan sampeyan bakal digawe lan diwenehi nomer pesenan HostRooster unik (#FO).
Penjual kudu ngirim file sing wis rampung lan/utawa bukti karya nggunakake tombol Ngirim Kerja (dumunung ing kaca Pesenan) miturut layanan sing dituku lan diiklanake ing Proyek.


Tombol Kirim Karya bisa uga ora dilecehke dening Penjual kanggo circumvent pedoman Order diterangake ing Katentuan Pangginaan supados langkung Service. Nggunakake tombol "Ngirim Karya" nalika Pesenan ora kawujud bisa nyebabake pembatalan Pesenan kasebut sawise ditinjau, mengaruhi rating Penjual lan menehi peringatan marang Penjual.


Pesenan ditandhani minangka Rampung sawise ditandhani minangka Dikirim banjur ditampa dening Pembeli. Pesenan bakal kanthi otomatis ditandhani minangka Rampung yen ora ditampa lan ora ana panjalukan kanggo modifikasi sing diajukake sajrone 3 dina sawise Pesenan ditandhani minangka Dikirim. Pembeli bisa ngluwihi wektu kasebut nganti 5 dina tambahan.


Kita ngajak para Pembeli lan Penjual supaya nyoba ngrampungake konflik ing antarane awake dhewe. Yen ana alesan iki gagal sawise nggunakake Pusat Resolusi utawa yen sampeyan nemoni panggunaan sing ora diidini ing Situs kasebut, pangguna bisa ngubungi departemen Dhukungan Pelanggan HostRooster kanggo pitulung ing kene. Kanggo informasi luwih lengkap babagan regejegan, Pembatalan pesenan lan mbalekaken, waca Katentuan Pembayaran.
Pesenan liwat Logo Maker rampung sawise pembayaran digawe dening Panuku.


Proyek tartamtu sing nawakake layanan lokal bisa uga mbutuhake para Pembeli lan Penjual supaya bisa ketemu langsung supaya Penjual bisa nindakake layanan kasebut. Ing kasus kaya mengkono, pangguna kudu nyathet yen HostRooster ora njamin prilaku, tumindak, safety, kesesuaian utawa kemampuan saka Pembeli utawa Penjual. Loro-lorone Pembeli lan Penjual setuju manawa kabeh risiko sing kedadeyan saka rapat lan / utawa panggunaan utawa kinerja layanan lokal tetep mung karo dheweke, lan HostRooster ora duwe tanggung jawab utawa tanggung jawab sing ana gandhengane karo layanan lokal sing diwenehake dening Penjual. Yen layanan kasebut ditindakake ing papan Pembeli, para Pembeli disaranake njaga kabijakan asuransi sing cocog kanggo nutupi tanggung jawabe minangka pemilik premis. Ketentuan Layanan lan Standar Komunitas HostRooster tetep ditrapake kanggo Pesenan sing ditindakake ing njaba pasar (kalebu, antara liya, watesan ing ngisor iki babagan Panggunaan sing Ora Sah, Prilaku & Basa sing Ora Pas, lan Penyalahgunaan sing Ditargetake).


Pesenan Ngalahake
Nalika Pembeli mrentah Proyek, Penjual bakal dilaporake liwat email lan uga kabar ing situs kasebut nalika mlebu ing akun kasebut.
Penjual kudu nyukupi wektu pangiriman sing ditemtokake nalika nggawe Proyek. Gagal nglakoni bakal ngidini Panuku mbatalake Pesenan nalika Pesenan ditandhani minangka telat lan bisa ngrusak status Penjual.


Penjual kudu ngirim file sing wis rampung lan/utawa bukti karya nggunakake tombol Ngirim Karya Rampung (dumunung ing kaca Pesenan) kanggo nandhani Pesenan minangka Dikirim.

Pangguna tanggung jawab kanggo mindhai kabeh file sing ditransfer kanggo virus lan malware. HostRooster ora bakal tanggung jawab kanggo karusakan apa wae sing bisa kedadeyan amarga panggunaan situs, panggunaan konten utawa file sing ditransfer.

Para panuku bisa nggunakake fitur "Revisi Panjaluk" sing ana ing Halaman Pesenan nalika Pesenan ditandhani minangka Dikirim yen bahan sing dikirim ora cocog karo deskripsi Penjual ing kaca Proyek utawa ora cocog karo syarat sing dikirim menyang Penjual ing wiwitan proses pesenan.


Ulasan
Ulasan umpan balik sing diwenehake dening Pembeli nalika ngrampungake Pesenan minangka bagean penting saka sistem rating HostRooster. Ulasan nuduhake pengalaman sakabehe Pembeli karo Penjual lan layanane. Para panuku dianjurake supaya bisa komunikasi karo Penjual babagan masalah sing dialami sajrone pesenan aktif babagan layanan sing diwenehake dening Penjual.

Ninggalake umpan balik Pembeli minangka prerogatif dhasar saka Pembeli. Ulasan umpan balik ora bakal dibusak kajaba ana pelanggaran sing jelas babagan Katentuan Layanan lan/utawa Standar Komunitas.

Kanggo nyegah panyalahgunaan sistem Umpan Balik, kabeh review umpan balik kudu teka saka dodolan sing sah sing dieksekusi sacara eksklusif liwat platform HostRooster saka pangguna ing Komunitas kita. Tuku sing diatur, ditemtokake kanthi artifisial ningkatake peringkat Penjual, utawa nyalahake platform HostRooster kanthi tuku saka akun tambahan, bakal nyebabake penundaan permanen kabeh akun sing gegandhengan.
Komentar umpan balik sing diwenehake dening Pembeli ditampilake umum ing kaca Proyek Penjual.

Sampel Kerja minangka gambar lan video sing dikirim menyang Pembeli ing pesen pangiriman. Sampel Kerja ditambahake menyang Portofolio Langsung Penjual ing kaca Proyek yen Pembeli milih nerbitake Sampel Kerja nalika menehi tinjauan umpan balik umum.

Dilarang ngirim layanan, file, utawa informasi sing dibutuhake kanggo ngrampungake layanan Proyek kanthi tujuan kanggo entuk review sing apik utawa layanan tambahan.

Nanggapi lan ngirim review: Sawise karya dikirim, Panuku duwe telung dina kanggo nanggapi. Yen ora ana respon ing wektu nanggepi, Pesenan bakal dianggep rampung.

Pangguna diijini ninggalake review ing Pesenan nganti 10 dina sawise Pesenan ditandhani minangka lengkap. Ora ana review anyar sing bisa ditambahake menyang Pesenan sawise 10 dina.

Penjual bisa uga ora njaluk mbusak ulasan umpan balik saka Pembeli liwat pembatalan bebarengan.
Sawise Pembeli ngirim review, Penjual bakal nampa kabar lan uga bakal duwe kesempatan kanggo ninggalake review babagan nggarap Pembeli. Wigati: Ing tahap iki, Penjual ora bisa ndeleng review Pembeli.
Sawise Penjual lan Pembeli wis ngrampungake review, utawa 10 dina wis liwati, kabeh review sing dikirim bakal digawe umum.
Nanggapi review: Sawise loro review saka Pembeli lan Penjual wis diterbitake, Penjual bisa mbales review Pembeli saka kaca Pesenan, sing katon ing kaca Proyek Penjual, ing ngisor umpan balik Pembeli.
Ulasan umpan balik ora kasedhiya kanggo pesenan sing digawe liwat Logo Maker.


Sengketa lan Pembatalan
Kita ngajak para Pembeli lan Penjual supaya nyoba ngrampungake konflik ing antarane awake dhewe. Yen ana alesan iki gagal sawise nggunakake Pusat Resolusi utawa yen sampeyan nemoni panggunaan sing ora diidini ing Situs kasebut, pangguna bisa ngubungi departemen Dhukungan Pelanggan HostRooster kanggo pitulung ing kene. Kanggo informasi luwih lengkap babagan regejegan, Pembatalan pesenan lan mbalekaken, waca Katentuan Pembayaran.

Tumindak lan Pangreksan Pangguna
HostRooster ngidini wong ing saindenging jagad nggawe, nuduhake, adol lan tuku meh kabeh layanan sing dibutuhake kanthi rega sing ora bisa dikalahake. Layanan sing ditawakake ing HostRooster nggambarake keragaman ekonomi Proyek sing berkembang. Anggota komunitas HostRooster komunikasi lan melu pesen, media sosial, lan ing Forum Komunitas HostRooster.

HostRooster njaga lingkungan sing ramah, semangat komunitas, lan profesional. Pangguna kudu tetep semangat kasebut nalika melu kegiatan utawa ekstensi HostRooster. Bagean iki ana hubungane karo tumindak sing dikarepake pangguna nalika sesambungan ing HostRooster.

Kanggo nglaporake nglanggar Katentuan Layanan lan/utawa Standar Komunitas, Kesalahan Panganggo, utawa pitakon babagan akun sampeyan, hubungi Tim Dhukungan Pelanggan kene.

Dasar
Kanggo nglindhungi privasi pangguna, identitas pangguna tetep anonim. Njaluk utawa nyedhiyakake alamat Email, jeneng panganggo Skype / IM, nomer telpon utawa rincian kontak pribadhi liyane kanggo komunikasi ing njaba HostRooster supaya bisa nyingkirake utawa nyiksa sistem olahpesen HostRooster utawa platform HostRooster ora diidini. Sembarang ijol-ijolan informasi pribadhi sing dibutuhake kanggo nerusake layanan bisa diijolke ing Halaman Pesenan. HostRooster ora menehi jaminan babagan tingkat layanan sing ditawakake Pembeli. Sampeyan bisa nggunakake alat resolusi regejegan sing diwenehake kanggo sampeyan ing Kaca Pesenan.

  • HostRooster ora menehi proteksi kanggo pangguna sing sesambungan ing njaba platform HostRooster.
  • Kabeh informasi lan ijol-ijolan file kudu ditindakake sacara eksklusif ing platform HostRooster.
  • Pesen sing ora sopan, kasar, basa sing ora trep, utawa kasar ora bakal ditrima lan bisa nyebabake bebaya akun utawa penundaan / mbusak akun sampeyan.
  • HostRooster mbukak kanggo kabeh wong. Sampeyan kudu ora mbedakake pangguna liyane adhedhasar jender, ras, umur, afiliasi agama, orientasi seksual utawa liya-liyane lan sampeyan ngakoni yen diskriminasi kasebut bisa nyebabake penundaan / mbusak akun sampeyan.
  • Pangguna ora bisa ngirim usulan utawa njaluk pihak sing dikenalake liwat HostRooster kanggo kontrak, melu, utawa mbayar ing njaba HostRooster.
  • pesenan
  • Pangguna kanthi tujuan kanggo ngrusak Penjual sing saingan kanthi pesen saka layanan saingan bakal ngilangi ulasane utawa tumindak sing gegandhengan karo status akun sing ditemtokake dening review dening tim Trust & Safety.
  • Pangguna kudu ngempet saka spamming utawa njaluk Panuku utawa Penjual sadurunge kanggo nguber mbusak / ngowahi review utawa mbatalake pesenan sing ora selaras karo kabijakan Pembatalan Pesanan utawa Umpan Balik.
  • Jobs
  • Pangguna bisa nglaporake Proyek menyang Dhukungan Pelanggan sing bisa uga nglanggar Ketentuan Layanan HostRooster adhedhasar mirip sing ditiru Proyek kasebut karo layanan sing wis ana (Pekerjaan copycat).
  • Penjual njamin manawa konten apa wae sing kalebu ing Proyek kasebut minangka karya asli sing digawe dening Penjual lan ora bakal nglanggar hak pihak katelu, kalebu, tanpa watesan, hak cipta, merek dagang utawa merek layanan. Yen media musik utawa rekaman saham tartamtu digabungake ing Proyek, Penjual makili lan njamin yen dheweke duwe lisensi sing sah kanggo nggunakake musik lan/utawa rekaman kasebut lan kalebu ing Proyek.
  • HostRooster bakal nanggapi kabar sing jelas lan lengkap babagan pelanggaran hak cipta utawa merek dagang. Prosedur klaim Kekayaan Intelektual kita bisa dideleng ing kene.
  • Nglaporake Pelanggaran
  • Yen sampeyan nemokake konten sing bisa nglanggar Katentuan Layanan lan/utawa Standar Komunitas, sampeyan kudu nglaporake menyang kita liwat saluran sing cocog sing digawe kanggo nangani masalah kasebut kaya sing kasebut ing Katentuan Layanan. Kabeh kasus dideleng dening tim Trust & Safety. Kanggo nglindhungi privasi individu, asil investigasi ora dituduhake. Sampeyan bisa mriksa Kebijakan Privasi kanggo informasi luwih lengkap.

Pelanggaran
Pangguna bisa uga nampa bebaya kanggo akun kasebut amarga nglanggar Katentuan Layanan lan/utawa Standar Komunitas utawa kesalahan pangguna sing dilaporake menyang tim Kepercayaan lan Keamanan. Bebaya bakal dikirim menyang alamat email pangguna lan bakal ditampilake kanggo pangguna kasebut ing Situs kasebut. Bebaya ora matesi kegiatan akun, nanging bisa mimpin kanggo akun ilang status Penjual utawa dadi permanen dipatèni adhedhasar keruwetan nglanggar.

  • Panggunaan sing ora diidini
    Layanan Dewasa & Pornografi - HostRooster ora ngidini ijol-ijolan materi lan layanan sing berorientasi diwasa utawa pornografi.
  • Prilaku & Basa sing Ora Cocok - Komunikasi ing HostRooster kudu grapyak, mbangun, lan profesional. HostRooster ngukum bullying, pelecehan, lan ujaran sengit marang wong liya. Kita ngidini pangguna dadi media sing pesen diijolke antarane individu, sistem kanggo menehi rating pesenan, lan melu ing platform sing luwih gedhe kayata kaca Forum Komunitas lan Media Sosial.
  • Phishing lan Spam – Keamanan anggota minangka prioritas utama. Sembarang upaya kanggo nerbitake utawa ngirim konten ala kanthi tujuan kanggo kompromi akun utawa lingkungan komputer anggota liyane dilarang banget. Mangga ngormati privasi anggota kita kanthi ora ngubungi tawaran, pitakonan, saran utawa apa wae sing ora ana hubungane langsung karo Proyek utawa pesenan.
  • Privasi & Identitas - Sampeyan ora bisa nerbitake utawa ngirim informasi pribadi lan rahasia wong liya. Sembarang ijol-ijolan informasi pribadhi sing dibutuhake kanggo ngrampungake layanan kudu diwenehake ing Halaman Pesenan. Penjual luwih ngonfirmasi manawa informasi apa wae sing ditampa saka Pembeli, sing dudu domain umum, ora bakal digunakake kanggo tujuan apa wae kajaba kanggo ngirim karya menyang Pembeli. Sembarang pangguna sing melu lan komunikasi saka HostRooster ora bakal dilindhungi dening Katentuan Layanan.
  • Profil HostRooster asli - Sampeyan ora bisa nggawe identitas palsu ing HostRooster, misrepresent identitas sampeyan, nggawe profil HostRooster kanggo sapa wae kajaba sampeyan dhewe (wong nyata), utawa nggunakake utawa nyoba nggunakake akun utawa informasi pangguna liyane; Informasi profil Panjenengan, kalebu gambaran Panjenengan, skills, lokasi, etc., nalika bisa katahan anonim, kudu akurat lan lengkap lan ora bisa mblusukake, ilegal, nyerang utawa liya mbebayani. HostRooster nduweni hak kanggo mbutuhake pangguna kanggo ngliwati proses verifikasi supaya bisa nggunakake Situs kasebut (apa kanthi nggunakake ID, telpon, kamera, lsp.).
  • Tuntutan Kekayaan Intelektual - HostRooster bakal nanggapi kabar sing jelas lan lengkap babagan pelanggaran hak cipta utawa merek dagang, lan / utawa nglanggar syarat layanan pihak katelu. Prosedur klaim Kekayaan Intelektual kita bisa dideleng ing kene.
  • Penipuan / Panggunaan sing ora sah - Sampeyan bisa uga ora nggunakake HostRooster kanggo tujuan sing ora sah utawa tumindak ilegal.
  • Penyalahgunaan lan Spam
    Multiple Account - Kanggo nyegah penipuan lan penyalahgunaan, pangguna diwatesi mung siji akun HostRooster aktif lan siji akun HostRooster Business sing aktif. Sembarang akun tambahan sing ditemtokake bakal digawe kanggo ngatasi pedoman, ningkatake kaluwihan kompetitif, utawa nyasarake komunitas HostRooster bakal dipateni. Nggawe akun massal bisa nyebabake mateni kabeh akun sing gegandhengan. Cathetan: nglanggar Ketentuan Layanan HostRooster lan/utawa Standar Komunitas kita dadi sabab kanggo penundaan permanen kabeh akun.
  • Penyalahgunaan Target - Kita ora ngidinke pangguna sing nindakake penyalahgunaan utawa pelecehan sing ditargetake marang pangguna liyane ing HostRooster. Iki kalebu nggawe sawetara akun anyar kanggo ngganggu anggota liwat pesen utawa sistem pesenan.
  • Akun Sade - Sampeyan bisa uga ora tuku utawa adol akun HostRooster.

Watesan Proprietary
Situs kasebut, kalebu tata letak umum, tampilan lan rasa, desain, informasi, konten, lan materi liyane sing kasedhiya ing kono, diduweni sacara eksklusif dening HostRooster lan dilindhungi dening hak cipta, merek dagang, lan hukum properti intelektual liyane. HostRooster®, minangka merek dagang kadhaptar sing diduweni sacara eksklusif dening HostRooster. Pangguna ora duwe hak, lan khusus setuju supaya ora nindakake ing ngisor iki babagan Situs utawa bagean, komponen utawa ekstensi Situs (kalebu aplikasi seluler): (i) nyalin, nransfer, adaptasi, ngowahi, nyebarake, ngirim, nampilake, nggawe karya turunan, nerbitake utawa ngasilake, kanthi cara apa wae; (ii) reverse assemble, decompile, reverse engineer utawa nyoba kanggo njupuk kode sumber, gagasan dhasar, algoritma, struktur utawa organisasi; (iii) mbusak kabar hak cipta, identifikasi utawa kabar kepemilikan liyane; (iv) nggunakake piranti lunak otomatis (bot), hacks, modifikasi (mods) utawa piranti lunak pihak katelu liyane sing ora sah dirancang kanggo ngowahi Situs; (v) nyoba entuk akses ora sah menyang, ngganggu, ngrusak utawa ngganggu Situs utawa sistem komputer utawa jaringan sing disambungake menyang Situs; (vi) circumvent, mbusak, ngowahi, mateni, degrade utawa thwart sembarang langkah teknologi utawa pangayoman isi Situs; (vii) nggunakake robot, spider, crawler utawa piranti otomatis liyane, proses, piranti lunak utawa pitakon sing nyegat, "tambang," scrapes utawa ngakses Situs kanggo ngawasi, extract, nyalin utawa ngumpulake informasi utawa data saka utawa liwat Situs, utawa melu proses manual apa wae kanggo nindakake perkara sing padha, (viii) ngenalake virus, jaran trojan, cacing, bom logika utawa bahan liyane sing mbebayani utawa mbebayani kanthi teknologi menyang sistem kita, (ix) nggunakake Situs kasebut kanthi cara apa wae sing bisa ngrusak , mateni, overburden utawa ngrusak Situs, utawa ngganggu rasa seneng pangguna liyane saka Situs utawa (x) ngakses utawa nggunakake Situs ing sembarang cara ora tinulis dileksanakake dening Katentuan Pangginaan supados langkung Service. Pangguna uga setuju ora ngidini utawa menehi wewenang marang wong liya kanggo nindakake samubarang sing kasebut ing ndhuwur.

Kajaba hak winates kanggo nggunakake Situs miturut Katentuan Pangginaan supados langkung Service, HostRooster ndarbeni kabeh hak, judhul lan kapentingan ing lan kanggo Situs (kalebu sembarang lan kabeh hak properti intelektual ing kono) lan sampeyan setuju ora kanggo njupuk tindakan (s) inconsistent karo kapentingan kepemilikan kuwi. Kita duwe kabeh hak sing ana hubungane karo Situs lan isine (liyane saka UGC) kalebu, tanpa watesan, hak eksklusif kanggo nggawe karya turunan.

Hak Umpan Balik
Yen sampeyan menehi HostRooster karo komentar, saran utawa umpan balik liyane babagan platform HostRooster utawa Situs kanthi sakabehe, uga produk utawa layanan HostRooster liyane (kolektif, "Umpan Balik"), sampeyan bakal dianggep wis diwenehake. HostRooster minangka hak kepemilikan eksklusif, bebas royalti, dibayar kanthi lengkap, langgeng, ora bisa dibatalake, hak kepemilikan ing saindenging jagad ing Umpan Balik. HostRooster ora duwe kewajiban kanggo ngetrapake Umpan Balik sing bisa ditampa saka pangguna.

rahasia
Penjual kudu ngakoni manawa Pembeli kudu mbukak informasi rahasia tartamtu sing bakal digunakake dening Penjual kanggo tujuan ngirim karya sing dipesen, lan nglindhungi informasi rahasia kasebut saka panggunaan lan pambocoran sing ora sah. Mula, Penjual setuju kanggo nganggep informasi apa wae sing ditampa saka Pembeli minangka materi sing sensitif banget, rahasia lan rahasia. Tanpa derogating saka umum ing ndhuwur, Sellers khusus setuju kanggo (i) njaga kabeh informasi kasebut ing kapercayan ketat; (ii) ora mbukak informasi menyang pihak katelu; (iii) ora nggunakake informasi kanggo maksud apa wae kajaba kanggo ngirim karya dhawuh; lan (vi) ora kanggo nyalin utawa ngasilake informasi apa wae tanpa ijin saka Pembeli.

Sarat Umum
HostRooster nduweni hak kanggo nyelehake akun apa wae utawa mateni akun kanthi permanen amarga nglanggar Katentuan Layanan lan / utawa Standar Komunitas kita utawa amarga nggunakake Situs utawa layanan sing ora sah utawa ora cocog.
Nglanggar Katentuan Layanan HostRooster lan/utawa Standar Komunitas kita bisa nyebabake akun sampeyan dipateni kanthi permanen.
Pangguna sing duwe akun cacat ora bakal bisa adol utawa tuku ing HostRooster.
Pangguna sing nglanggar Katentuan Layanan lan/utawa Standar Komunitas lan akun dipateni bisa hubungi tim Dhukungan Pelanggan kanggo informasi luwih lengkap babagan pelanggaran lan status akun kasebut.
Pangguna duwe pilihan kanggo ngaktifake fitur Keamanan akun kanggo nglindhungi akun saka panggunaan sing ora sah.
Pangguna kudu bisa verifikasi kepemilikan akun liwat Dhukungan Pelanggan kanthi menehi materi sing mbuktekake kepemilikan akun kasebut.


Sengketa kudu ditangani nggunakake alat resolusi regejegan HostRooster ('Pusat Resolusi' ing kaca pesenan) utawa kanthi ngubungi Dhukungan Pelanggan HostRooster.


HostRooster bisa ngganti Katentuan Layanan saka wektu kanggo wektu. Nalika owah-owahan iki digawe, HostRooster bakal nggawe salinan anyar saka syarat layanan kasedhiya ing kaca iki.


Sampeyan ngerti lan setuju yen sampeyan nggunakake HostRooster sawise tanggal Ketentuan Layanan wis diganti, HostRooster bakal nganggep panggunaan sampeyan minangka nrima Ketentuan Layanan sing dianyari.


Konten Konten Panganggo


Konten Generasi Pengguna ("UGC") nuduhake konten sing ditambahake dening pangguna tinimbang konten sing digawe dening Situs. Kabeh konten sing diunggah menyang HostRooster dening pangguna (Panuku lan Penjual) yaiku Konten Generasi Pengguna. HostRooster ora mriksa konten sing diunggah / digawe pangguna kanggo kesesuaian, nglanggar hak cipta, merek dagang, hak utawa pelanggaran liyane lan pangguna sing ngunggah / nggawe konten kasebut mung tanggung jawab lan akibat saka nggunakake, mbukak, nyimpen, utawa ngirim. Kanthi ngunggah menyang, utawa nggawe konten ing, platform HostRooster, sampeyan makili lan njamin yen sampeyan duwe utawa wis entuk kabeh hak, lisensi, idin, ijin, kekuwatan lan / utawa wewenang, sing dibutuhake kanggo nggunakake lan / utawa ngunggah konten kasebut lan isi utawa panggunaan ing Situs kasebut ora lan ora (a) nglanggar utawa nglanggar properti intelektual, kepemilikan utawa privasi, perlindungan data utawa hak publisitas pihak katelu; (b) nglanggar hukum, peraturan lan konvensi lokal, negara bagian, federal lan internasional sing ditrapake; lan/utawa (c) nglanggar kabijakan lan/utawa kabijakan layanan sampeyan utawa pihak katelu. Kita ngajak kabeh wong kanggo nglaporake pelanggaran bebarengan karo bukti kepemilikan sing cocog. Konten sing dilaporake nglanggar bisa dicopot utawa dipateni.

Salajengipun, HostRooster ora tanggung jawab kanggo konten, kualitas utawa tingkat layanan sing diwenehake dening Penjual (sanajan Penjual Pro, Penjual Paling Dirating, nawakake Proyek sing Dipromosikan utawa liya-liyane). Kita ora menehi garansi babagan Proyek, pangiriman, komunikasi apa wae ing antarane Pembeli lan Penjual, lan Desain Logo sing digawe liwat Logo Maker. Kita kasurung pangguna kanggo njupuk kauntungan saka sistem rating, komunitas lan akal sehat kanggo milih layanan sing cocog.

Kanthi nawakake layanan, Penjual ngaku yen dheweke duwe ijin, hak lan / utawa lisensi sing cukup kanggo nyedhiyakake, adol utawa adol maneh layanan sing ditawakake ing HostRooster. Penjual iklan online Proyek utawa Desain Logo sing digawe liwat Logo Maker kudu tundhuk karo hukum lan syarat layanan platform pariwara utawa situs web sing relevan sing digunakake kanggo ngiklanake. Gagal nglakoni bisa nyebabake Proyek utawa Desain Logo dibusak saka Pembuat Logo, sing bisa ditrapake, lan bisa nyebabake penundaan akun Penjual.

Kanggo syarat khusus sing ana gandhengane karo hak Kekayaan Intelektual lan nglaporake pratelan pelanggaran hak cipta (kabar DMCA) utawa pelanggaran merek dagang - deleng Kebijakan Klaim Kekayaan Intelektual sing dadi bagean integral saka Katentuan Layanan iki. Elinga yen kabijakan kita ing kahanan sing cocog kanggo mateni lan/utawa mungkasi akun pangguna sing nglanggar baleni.

kepemilikan
Kepemilikan lan watesan: Nalika tuku Proyek ing HostRooster, kajaba kasebut kanthi jelas ing kaca / katrangan Proyek Penjual, nalika karya kasebut dikirim, lan tundhuk pembayaran, Panuku diwenehi kabeh hak properti intelektual, kalebu nanging ora winates, hak cipta ing karya dikirim saka Bakul, lan Bakul waives sembarang lan kabeh hak moral ing kono. Mulane, Penjual kanthi tegas menehi hak cipta marang Pembeli ing karya sing dikirim. Kabeh transfer lan assignment saka properti intelektual kanggo Buyer bakal tundhuk pembayaran lengkap kanggo Proyek, lan pangiriman ora bisa digunakake yen pembayaran dibatalake kanggo alesan apa wae. Kanggo ngilangi keraguan, ing karya sing digawe khusus (kayata karya seni, karya desain, nggawe laporan, lsp.), karya sing dikirim lan hak cipta bakal dadi properti eksklusif saka Panuku lan, nalika dikirim, Penjual setuju yen, miturut Katentuan Pangginaan supados langkung Service, nemtokake kabeh hak, judhul lan kapentingan lan kanggo karya dikirim menyang Buyer. Sawetara Proyek (kalebu karya sing digawe khusus) ngisi pembayaran tambahan (liwat Job Extras) kanggo Lisensi Panggunaan Komersial. Iki tegese yen sampeyan tuku Proyek kanggo panggunaan pribadi, sampeyan bakal duwe kabeh hak sing dibutuhake kanggo panggunaan kasebut, lan ora mbutuhake Lisensi Panggunaan Komersial. Yen sampeyan pengin nggunakake kanggo biaya utawa pertimbangan liyane, utawa kanggo maksud apa wae sing langsung utawa ora langsung ana hubungane karo bisnis apa wae, utawa usaha liyane sing dimaksudake kanggo entuk bathi, sampeyan kudu tuku Lisensi Panggunaan Komersial liwat Job Extra lan bakal duwe hak sing luwih jembar sing nutupi panggunaan bisnis sampeyan.

Kanggo Voice Over Jobs, nalika karya dikirim, lan tundhuk pembayaran, Panuku tuku hak dhasar, (sing tegese Panuku mbayar ragad sepisan supaya bisa nggunakake karya ing salawas-lawase lan kanggo maksud apa wae kajaba kanggo iklan, radio. , televisi lan papan komersial internet). Yen sampeyan pengin nggunakake Voice Over kanggo promosi produk lan/utawa layanan (kajaba saluran pemasaran sing dibayar), sampeyan kudu tuku Hak Komersial (Buy-Out) liwat Job Extra. Yen sampeyan pengin nggunakake Voice Over ing iklan radio, televisi lan internet, sampeyan kudu tuku Hak Siaran Lengkap (Buy-Out) liwat Job Extra. Kanggo informasi luwih lengkap babagan jinis tuku, waca ing ngisor iki.

Salajengipun, pangguna (loro Buyers lan Sellers) setuju yen kajaba padha nyatakake kanthi jelas, pangguna konten kanthi sukarela nggawe / ngunggah menyang HostRooster, kalebu teks Proyek, foto, video, jeneng pangguna, foto pangguna, video pangguna lan informasi liyane, kalebu tampilan. saka karya sing dikirim, bisa digunakake dening HostRooster tanpa dipikirake kanggo marketing lan / utawa tujuan liyane.

Voice Over Komersial Buy-Out
Nalika tuku Proyek Voice Over, Penjual menehi lisensi sing terus-terusan, eksklusif, ora bisa ditransfer, ing saindenging jagad kanggo nggunakake Voice Over sing dituku (kajaba kanggo iklan, radio, televisi lan papan komersial internet).


Kanthi tuku Hak Komersial (Buy-Out) karo pesenan sampeyan, saliyane hak dhasar, Penjual menehi lisensi kanggo nggunakake Voice Over kanggo tujuan perusahaan, promosi lan non-siaran. Tujuan perusahaan, promosi lan non-siaran tegese panggunaan bisnis sing gegandhengan karo nggawe, utawa kanggo promosi bathi utawa layanan kanggo produk (kajaba saluran pemasaran sing dibayar), kayata (umpamane): video panjelas sing dikirim menyang situs web perusahaan, jaringan sosial utawa kampanye email, buku audio, intro podcast, lan ora kalebu tujuan ilegal, laku jina utawa fitnah.


Kanthi tuku Hak Siaran Lengkap (Buy-Out) kanthi pesenan sampeyan, saliyane Hak Komersial, Penjual menehi sampeyan lisensi kanggo siaran lengkap, sing kalebu "saluran mbayar" internet, radio, lan TV kalebu (kanthi cara conto): iklan televisi, iklan radio, radio internet, lan platform streaming musik/video, lan ora kalebu tujuan ilegal, laku jina utawa fitnah.

Buy-Out iki tundhuk karo Katentuan Layanan HostRooster. Ora ana garansi, nyata utawa diwenehake, kanthi tuku pangiriman iki, kalebu babagan fitness kanggo tujuan tartamtu. Sanadyan Penjual utawa HostRooster ora bakal tanggung jawab kanggo tuntutan apa wae, utawa insidental, konsekuensial utawa kerusakan liyane sing muncul saka lisensi iki, pangiriman utawa panggunaan pangiriman kasebut.

Lisensi Panggunaan Komersial Proyek
Kanthi tuku "Lisensi Panggunaan Komersial" karo Pesenan Proyek sampeyan, Penjual menehi lisensi sing terus-terusan, eksklusif, ora bisa ditransfer, ing saindenging jagad kanggo nggunakake kiriman sing dituku kanggo Tujuan Komersial sing Diidini. Kanggo ngindhari keraguan, Penjual nahan kabeh hak kepemilikan. "Tujuan Komersial sing Diidini" tegese panggunaan sing gegandhengan karo bisnis, kayata (umpamane) pariwara, promosi, nggawe kaca web, integrasi menyang produk, piranti lunak utawa piranti liyane sing gegandhengan karo bisnis, lsp, lan ora kalebu tujuan ilegal, laku jina utawa fitnah. . Lisensi iki tundhuk karo Katentuan Layanan HostRooster. Ora ana garansi, nyata utawa diwenehake, kanthi tuku pangiriman iki, kalebu babagan fitness kanggo tujuan tartamtu. Sanadyan Penjual utawa HostRooster ora bakal tanggung jawab kanggo tuntutan apa wae, utawa insidental, konsekuensial utawa kerusakan liyane sing muncul saka lisensi iki, pangiriman utawa panggunaan pangiriman kasebut.

Jaminan seng Ditolak
PENGGUNAAN SITUS, ISI lan LAYANAN UTAWA ITEM sing dipikolehi liwat situs iki ana ing resiko dhewe. SITUS, ISI lan LAYANAN UTAWA ITEM sing dipikolehi liwat situs kasebut disedhiyakake kanthi dhasar "AS IS" lan "Minangka kasedhiya", TANPA JAMINAN APA SAJA, SEJARAH UTAWA TERSIRAT. HOSTROOSTER utawa wong sing digandhengake karo HOSTROOSTER ora menehi JAMINAN UTAWA REPRESENTASI GRATIS, KEAMANAN, reliabilitas, kualitas, akurasi utawa kasedhiyan situs.

Ing ndhuwur ora mengaruhi JAMINAN sing ora bisa dikecual utawa diwatesi miturut hukum sing ditrapake.

Penerjemah Mesin
Konten sing digawe pangguna tartamtu ing Situs kasebut wis diterjemahake kanthi gampang nggunakake piranti lunak terjemahan sing didhukung dening Amazon utawa Google. Upaya sing cukup wis ditindakake kanggo nyedhiyakake terjemahan sing akurat, nanging ora ana terjemahan otomatis sing sampurna lan ora dimaksudake kanggo ngganti penerjemah manungsa. Terjemahan kasebut diwenehake minangka layanan kanggo pangguna Situs, lan diwenehake "kaya". Ora ana jaminan apa wae, sing ditulis utawa diwenehake, sing digawe kanggo akurasi, linuwih, utawa bener terjemahan kasebut digawe saka basa Inggris menyang basa liyane. Sawetara konten sing digawe pangguna (kayata gambar, video, Flash, lan sapiturute) bisa uga ora diterjemahake utawa diterjemahake kanthi akurat amarga watesan piranti lunak terjemahan.

Google nolak kabeh jaminan sing ana hubungane karo terjemahan, nyata utawa tersirat, kalebu jaminan akurasi, linuwih, lan jaminan apa wae sing bisa didol, cocog kanggo tujuan tartamtu lan ora nglanggar.

Tèks resmi iku versi Inggris saka Situs. Sembarang bedo utawa beda sing digawe ing terjemahan ora ngiket lan ora ana pengaruh hukum kanggo tujuan kepatuhan utawa penegakan. Yen ana pitakonan sing ana gandhengane karo akurasi informasi sing ana ing konten sing diterjemahake, waca konten kasebut ing versi Inggris sing minangka versi resmi.

Batesan Tanggung jawab
HOSTROOSTER, AFFILIASI UTAWA LISENSI, PENYEDIA LAYANAN, KARYAWAN, AGEN, PEJABAT UTAWA DIREKTUR SING TANGGUNG JAWAB ATAS KERUSAKAN APA SAJA, ING TEORI HUKUM, njedhul saka utawa ana hubungane karo US, SITUS, situs web apa wae sing digandhengake karo, konten apa wae ing situs kasebut utawa situs web liyane utawa layanan utawa barang sing dipikolehi liwat situs kasebut utawa situs web liyane, kalebu LANGSUNG, LANGSUNG, LANGSUNG, KHUSUS, SAMBUNGAN, INSIDENTAL. WATASAN, ciloko pribadi, nyeri lan kasangsaran, gangguan emosi, mundhut bathi, mundhut bathi, mundhut bisnis utawa tabungan sing diantisipasi, ilang panggunaan, ilang kawicaksanan, ilang data, lan apa sing disebabake dening TORT (kalebu), NANGGALKE KONTRAK UTAWA LAIN, MALAH YEN BISA.

Ing ndhuwur ora mengaruhi tanggung jawab sing ora bisa diilangi utawa diwatesi miturut hukum sing ditrapake.

Istilah "Afiliasi" sing diarani ing kene, minangka entitas sing, langsung utawa ora langsung, ngontrol, utawa ana ing kontrol, utawa ana ing kontrol umum karo HostRooster, ing ngendi kontrol tegese duwe luwih saka 50 persen saham voting utawa kapentingan kepemilikan liyane utawa mayoritas hak milih entitas kasebut.